På grunn av kapasitetsproblemer kan vi i en periode ikke tilby online veiledning for å bruke iMAL. Vi utvikler nå nye nettkurs som skal gjøre det enklere for foreldre å komme i gang med iMAL sammen med sitt barn hjemme. Inntil de nye kursene er på plass blir det mulig å kjøpe iMAL til rabattert pris frem til 1. mai. 

Er hjemmearbeidet uoverkommelig for barnet ditt? Strever barnet ditt med å huske bokstavene? Får du råd om at da kan heller du som er voksen skrive og lese for barnet? iMAL er en enkel og tilpasset måte å lære bokstaver på, som du fint kan hjelpe barnet ditt med hjemme.

 

Noen barn kommer ikke i gang med lesing og skriving fordi de strever med å huske bokstavene. Da er det ikke nok å laste ned en app og leke seg til lesing på nettbrettet.  Det er heller ikke noen god løsning å vente å se! Barnet trenger en voksen som veileder og motiverer gjennom iMAL-trening, og foreldre kan fint gi denne hjelpen hjemme.
Barn som strever med å huske bokstavene har ofte en begrensing i korttidsminnet. iMALs læremiddel er designet for ikke å overbelaste korttidsminnet når bokstavene skal læres. Når iMAL-læremidlet kombineres med iMALs multisensoriske arbeidsmåter husker barnet bokstavene bedre.
iMAL- HJEMME består av 2 måneders tilgang til iMAL for nettbrett. Tilgangen kan fornyes inntil barnet har lært alle bokstavene og leser og skriver med alle bokstavene.
For å komme i gang bør du se de to nettkursene om iMAL, laste ned iMAL-kartleggingen og registrere bokstavkunnskapen til barnet ditt. Når dere starter opp med anbefaler vi at dere aktivt bruker instruksjonsfilmene om oppgavetypene som støtte: https://imal.no/video-kategorier/instruksjonsfilmer-laeringsbrett/
 

( iMAL krever at barnet kan jobbe på tochskjerm. Programmet kjører på nyere versjoner av iPad og Android). 

Kartlegging begge sidene

Bestilling iMAL FOR NETTBRETT HJEMME

 • Betalingsinformasjon

 • Pris: Kr 790,00
  Beløpet inkluderer tilgang til iMAL for nettbrett i 2 mnd.
 • American Express
  Discover
  MasterCard
  Visa
   
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.