Strever barnet ditt med å huske bokstavene? Er leseleksene for vanskelige?

Er du forelder til et barn som skal begynne på skolen, men som ikke er interessert i bokstaver?

Eller har du en skolestarter som er supermotivert for å komme i gang med lesing og skriving?

LES OM RESULTATER MED iMAL HER.

Noen barn kommer ikke i gang med lesing og skriving fordi de strever med å huske bokstavene. Da hjelper det ikke å laste ned en app og leke seg til lesing på nettbrettet.  Det er heller ikke en løsning å vente å se! Barnet trenger en voksen som veileder og motiverer gjennom iMAL-trening, og foreldre kan fint gi denne hjelpen hjemme.  iMAL er en enkel, motiverende og tilpasset måte å hjelpe barnet ditt til en god start med bokstaver, lesing og skriving.  10 – 15 minutter iMAL-trening hver dag, gir god trening for barn som ikke har lært alle bokstavene.
Under finner du 9 korte kursmoduler som viser deg hvordan du kan hjelpe ditt barn med iMAL. Når du har sett de to første kursene vet du om ditt barn trenger iMAL. Kursene er gratis.

Se kursene her:
1. Trenger mitt barn iMAL?
2. Øve med iMAL.
3. Forslag til ekstraøving.

 

iMAL er utviklet av spesialpedagog Regine Nagelhus. Hun har jobbet med leseopplæring i skolen og PPT i 25 år. En spesiell opplevelse ble starten på iMAL. Historien kan du lese HER.

 

iMAL HJEMME består av 2 måneders tilgang til  iMAL for nettbrett. Tilgangen kan fornyes inntil barnet leser og skriver med alle bokstavene. Ved fornying gis 6 måneders tilgang til samme pris.
( Det digitale læremidlet krever at barnet kan jobbe på tochskjerm. Programmet kjører på nyere versjoner av iPad og Android).

Vi tilbyr også oppfølging online oppfølging fra spesialpedagog. Ler mer HER.

Bestilling iMAL HJEMME (Ny)

  • Benyttes til å sende ut passord for pålogging i programmet.
    Første bestilling gir tilgang til læremidlet i 2 måneder. Ønsker du å fornye abonnementet gir vi tilgang i 6 måneder for samme pris. NB! Husk samme navn som i første bestilling.
  • Betalingsinformasjon

  • Beløpet inkluderer tilgang til iMAL for nettbrett i 2 mnd.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.