Strever barnet ditt med å huske bokstavene? Blir leksene vanskelige å følge opp?

Er du forelder til et barn som skal begynne på skolen, men som ikke er interessert i bokstaver?

LES OM RESULTATER MED iMAL HER.

Noen barn kommer ikke i gang med lesing og skriving fordi de strever med å huske bokstavene. Da hjelper det ikke å laste ned en app og leke seg til lesing på nettbrettet.  Det er heller ikke en løsning å vente å se! Barnet trenger en voksen som veileder og motiverer gjennom iMAL-trening, og foreldre kan fint gi denne hjelpen hjemme. 10 – 15 minutter hver dag er alt som skal til.
iMAL er en enkel, morsom og tilpasset måte å hjelpe barnet ditt til en god start med bokstaver, lesing og skriving. Vår erfaring er at foreldrene trenger bare bittelitt forklaring og oppfølging i starten for å komme i gang. Jeg kan hjelpe deg med dette på to gratis foreldre-webinarer.  Før webinaret må du ha gjennomført en bokstav-registrering sammen med barnet ditt. Hvordan får du vite i en egen mail når du melder deg på webinaret.

Søndager 2. og 9. juni kl. 20.00. Registrer deg på linken under.

Søndager 30. juni og 7. juli. Registrer deg på linken under.

Når du har deltatt på det første webinaret er jeg ganske så sikker på at du vet om iMAL kan være til hjelp for ditt barn, eller ikke. Da kan du kjøpe tilgang til iMAL for hjemmebruk.

iMAL HJEMME består av 2 måneders tilgang til iMAL for nettbrett. Tilgangen kan fornyes inntil barnet leser og skriver med alle bokstavene.

Her kan du lese mer om hvordan iMAL ble til.

( Det digitale programmet krever at barnet kan jobbe på tochskjerm. Programmet kjører på nyere versjoner av iPad og Android).

Bestilling iMAL FOR NETTBRETT HJEMME

 • Betalingsinformasjon

 • Pris: Kr 790,00
  Beløpet inkluderer tilgang til iMAL for nettbrett i 2 mnd.
 • American Express
  Discover
  MasterCard
  Visa
   
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.