Er hjemmearbeidet uoverkommelig for barnet ditt? Strever barnet ditt med å huske bokstavene? Får du råd om at da kan heller du som er voksen skrive og lese for barnet? iMAL er en enkel og tilpasset måte å jobbe på som du fint kan hjelpe barnet ditt med hjemme.

 

Noen barn kommer ikke i gang med lesing og skriving fordi de strever med å huske bokstavene. Da er det ikke nok å laste ned en app og leke seg til lesing på nettbrettet.  Det er heller ikke noen god løsning å vente å se! Barnet trenger en voksen som veileder og motiverer gjennom iMAL-trening, og foreldre kan fint gi denne hjelpen hjemme.

Barn som strever med å huske bokstavene har ofte en begrensing i korttidsminnet. iMALs læremiddel er designet for ikke å overbelaste korttidsminnet når bokstavene skal læres. Når iMAL-læremidlet kombineres med iMALs multisensoriske arbeidsmåter husker barnet bokstavene bedre.

iMAL- HJEMME består av 12 måneders tilgang til iMAL for nettbrett. I tillegg gir vi 3 online veiledningstimer med iMAL-pedagog for å komme riktig i gang med metoden og læremidlet:

For best utbytte av veiledningstimene anbefaler vi at foreldrene har sett disse på nett-kursene på forhånd.  LÆREMIDDEL OG VEILEDNING BESTILLER DU NEDERST PÅ DENNE SIDEN. ( Imal anbefaler bruk med iPad som har iOS10 eller nyere installert, og at vi ikke kan garantere opplevelsen på annet utstyr)

Kartlegging begge sidene

Bestilling iMAL HJEMME

 • Betalingsinformasjon

 • Pris: Kr 5.000,00
  Beløpet inkluderer tilgang til iMAL for nettbrett i 12 mnd. og tre timer online veiledning med iMAL-pedagog.
 • American Express
  Discover
  MasterCard
  Visa
   
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.