I høstferie-tiden holder vi grand finale på årets iMAL- Ressurslærerkurs i Alfaz del Pi / Albir som ligger på Costa Blanca-kysten i Spania.  Vi strekker kurset over to dager, med kurs på formiddagen og mulighet til å nyte sol og varme på ettermiddagene. Området byr på muligheter til både strand, fjelltur og shopping.

Vi gleder oss til å samle pedagoger som deler et felles engasjement for lese- og skriveopplæring under Spanias sol.

Kurset får samme innhold som Ressurslærerkursene i Norge. I tillegg lanserer vi starten på en ny kursmodul om iMAL-matematikk for barn med språkrelaterte lærevansker. Prosjektleder for iMAL – matematikk  vil holde et foredrag der hun deler sine erfaringer fra egen praksis som iMAL-matematikklærer i grunnskolen.

Program:

Lørdag 5. oktober kl 08.30 – 12.30:

Innføring i iMAL-metoden: 8.30 – 10.00.

Pause: 10.00 – 10.15 

Kartlegging, tiltak og tilpasning: 10.15 – 11.15

Pause med paella: 11.15 – 11.45:

iMAL i begynneropplæringen: 11.45 – 12.30

 

Søndag 8.30 – 12.30:

iMAL-matemaikk for barn med språkrelaterte lærevansker: 08.30 – 09.15

Implementering av iMAL: 9.15 – 10.00

Pause: 10.00 – 10.15

Oppsummering implementering: 10-15 – 11.15

Pause med tapas:  11.15 – 11.45

Avslutning og utdeling av kursbevis: 11.45 – 12.30

Lørdag kveld:

Inkludert i kursavgiften er et felles arrangement med middag, eksklusivt for kursdeltakerne. 

Vi starter med vinsmaking og omvisning på Museo Delso sammen med Nelly Del Arbo. Vi får høre hvordan hennes team jobber med kunst som uttrykksform for barn gjennom opplegget  “Ada’s 3 colours”.  Alle kursdeltakerne får et print av bildet til venstre, “Heavens Daughters” som et minne fra iMAL-kurset. Bildet er laget av en kunstner Nelly samarbeider med. NELLY DEL ARBO.

Kvelden avsluttes med middag på Taberna del Xef i Altea. Restauranten ligger i hyggelige omgivelser i gamlebyen. Vi har satt sammen en smakfull meny  bestående av tapasretter bare et spansk kjøkken kan by på.

 

 

 

 

 

 

Praktisk informasjon.

Flyplass: Alicante Elche (IKKE Alicante San Javier / Murcia).

Transport til og fra flyplassen: Det er ca 6 mil fra flyplassen i Alicante til Albir og Alta. Pris med taxi er ca 100 euro. Det går også flybuss fra flyplassen (Aeropuerto Alicante-Elche) til bussterminalen i Benidorm ( Benidorm Estación Autobuses) til ca 10 euro. Der står det taxier som kan ta dere videre til der dere velger å bo. Informasjon om avganger med flybussen finner du HER.

Anbefalte bosteder: Byene Albir og Altea ligger i gåavstand til kursstedet. Her er det mange hoteller å velge mellom i ulike prisklasser. Mange har også god erfaring med å leie privat gjennom Airbnb. Dersom du reiser alene kan vi godt formidle kontakt til andre kursdeltakere som ønsker å dele leilighet.

Kurssted: Kurset legges til Algir. Nærmere informasjon kommer pr. mail og blir lagt ut her,når vi ser antall påmeldte.

Kursavgift kr. 5000 kr.

Prisen inkluderer iMAL Ressurslærerkurs,  besøk på Mueo Delso med vinsmaking og foredrag, bildet Heavens Daughters (30X40 cm), tre retters middag og transport til museum og middag lørdag kveld.

Opps, fant ikke skjemaet.