iMAL- bokstavkartlegging

Nyhet!

Nå har iMAL- kartleggingen på papir blitt digitalisert. Kartleggingen foregår en til en. Lærer sitter på data og eleven på læringsbrett. Lærer sender bokstaver til eleven og registrerer fortløpende når eleven skriver og leser bokstaver. Se film nedenfor. Når kartleggingsøkten avsluttes sendes bokstavene eleven kan automatisk til elevens bruker. Dermed får alle elever individuelt tilpassede oppgaver – og får en mulighet til å oppleve en reell mestring i bokstavinnlæringen. ​

Lær mer på  gratis onlinekurs om digital bokstavkartlegging. Her finner du datoer og påmeldingsskjema.

 

Inkluderende bokstavlæring

Elevene starter på skolen med ulik bokstavkunnskap. Programmet gjør det mulig for alle elever å delta i bokstavlæringen utifra egen bokstavkunnskap. Læreren bestemmer innlæringsbokstav, som blir lik for alle elever. Innlæringsbokstaven blir kombinert med elevenes individuelle bokstavkunnskap. Dette gjør bokstavlæringen inkluderende.

 

 

Vil du lære mer om digital iMAL- kartlegging? 

Lær mer på gratis onlinekurs om digital iMAL- kartlegging. Trykk her for å se datoer og påmeldingsskjema.

 
Foredrag på skolen din? 

For Osloskoler tilbyr vi å komme til skolen for å holde foredrag om digital iMAL- kartlegging. Ta kontakt på solveig@imalabc.no om dette er ønskelig.  

 

 

Det er fremdeles mulig å bestille iMAL- kartleggingen gratis på papir. Fyll inn skjemaet nedenfor, og du vil få det tilsendt på mail. 

 

Lærerens registreringsskjema til høyre og elevens ark til venstre.
Registrer deg for å få tilsendt iMAL-kartlegging på papir

Se vårt nettkurs om iMAL- kartlegging her!